Coincidint amb la campanya promocional “Olotx2”, el dissabte 2 de març tindrà lloc la primera trobada i concurs d’instagramers a Olot. L’activitat, organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, Turisme Garrotxa i l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, té la finalitat de donar a conèixer la ciutat d’Olot d’una manera participativa, oberta i alhora, dinamitzar la comunitat a les xarxes socials.
Es preveu una assistència de 100 instagramers i la trobada consistirà en una visita guiada (photowalk) per la ciutat d’Olot amb el Parc Nou com a punt de sortida, passant per punts tant emblemàtics com l’eixample Malagrida, les cases modernistes, Sant Esteve o la falda del volcà Montsacopa.
Sota les etiquetes #InstaOlot #InCostaBrava i #Olotx2 els participants al concurs podran penjar i etiquetar les seves fotografies a la xarxa social Instagram des de l’inici de l’activitat fins a les 23:59h del dia següent. Es donaran a conèixer els guanyadors i els premis, el dilluns 4 de març a les 14h, a través de les xarxes socials.