El proper dilluns 27 de gener a les 10 hores s’obrirà el web www.olotx2.cat on es podrà consultar totes les promocions i descomptes amb relació a la 8a edició de l’Olotx2 que tindrà lloc del 14 al 16 de febrer.

Es tracta d’una iniciativa per promoure i donar a conèixer el territori com a destí turístic i comercial concentrant en un cap de setmana les activitats que es poden dur a terme durant tot l’any. Es poden reservar, com cada any, estades, àpats, activitats i serveis, així com consultar les promocions que portaran a terme els comerços de la ciutat d’Olot.

Gairebé 150 establiments participen aquest any a la campanya Olotx2 que durant els tres dies oferiran estades, àpats, activitats, serveis i promocions comercials per gaudir el doble de la ciutat i la comarca. Visites guiades, entrades gratuïtes als museus, rutes en bici, passejades en carruatge, circuit en poni, màgia a la fageda… són algunes de les propostes de l’Olotx2 2020.

Fent un balanç de les 7 edicions de la campanya Olotx2 veiem que l’impacte econòmic global és de 2.388.925 €, es tracta d’una campanya molt esperada per locals, visitants i participants. Després de 7 edicions s’han servit 68.017 àpats i s’han realitzat 7.519 estades en allotjaments dins la campanya. De mitjana per cada euro invertit des del sector públic n’han retornat 11 als sectors implicats del territori.