Del 17 al 19 de febrer, arriba la cinquena edició de l’Olotx2 carregada d’oportunitats en estades, àpats i moltes activitats. Les reserves s’obren el proper dilluns 23 de gener a www.olotx2.cat.

Després de l’èxit de les quatre primeres edicions, l’Ajuntament d’Olot en col·laboració amb Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot ha preparat la cinquena edició de l’Olotx2 per tal de promoure la Garrotxa com a destí turístic tot l’any. El proper dilluns 23 de gener a la pàgina web www.olotx2.cat s’obriran les reserves per a la campanya que fa una aposta molt important per oferir noves activitats.

La campanya manté l’essència de les darreres edicions per atraure visitants a la Garrotxa amb una proposta que valoritza l’oferta turística i comercial, però enguany es vol millorar amb un Olotx2 plus. El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, ha explicat que “l’Olotx2 és una gran oportunitat per gaudir al millor preu de la gastronomia, els allotjaments i els comerços que es converteixen en un aparador de les nombroses activitats que la ciutat i la comarca els ofereix al llarg de tot l’any”.

La presentació ha tingut lloc aquest matí a l’Oficina de Turisme d’Olot i també ha comptat amb l’assistència del president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, que ha assegurat que “una 60 d’establiments participem de la campanya que ens dóna uns bons resultats i que té lloc el cap de setmana abans d’un altre gran esdeveniment: la Botiga al carrer”. De la seva banda, el president de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Gerard Xifra, ha destacat “la qualitat de les propostes que oferim dins l’Olotx2 perquè els clients trobin el mateix servei de qualsevol altre moment de l’any”. Des de Turisme Garrotxa, la seva gerent Turina Serra, ha subratllat “la coordinació entre les diferents institucions, gremis i entitats que permet tirar endavant l’Olotx2 que genera activitat a Olot i a la resta de la comarca”.

Presentació de la 5ena edició del’Olotx2

L’Olotx2 començarà el divendres 17 de febrer amb l’espectacle “Berto Romero Sigue con nosotros” (20.30h al Teatre Principal) i s’allargarà fins al diumenge 19 amb el concert gratuït de El Pot Petit (11.30h a la plaça Major). Durant tres dies, s’oferiran estades i places de restaurant que permetran gaudir dues persones al preu d’una. Visites guiades als museus d’Olot, passejades en burro i trenet i rutes en bicicleta, en segway… són algunes de les propostes de l’Olotx2, que també comptarà amb una oferta musical pels carrers de la ciutat. A 6 escenaris del centre d’Olot (plaça Major, escales de l’església de Sant Esteve, carrer Sant Rafel, plaça de l’Àngel, plaça del Conill i plaça del Carme) hi haurà música en directe de grups, solistes, escoles i corals de la Garrotxa de les 5h a les 7h de la tarda!

A l’edició anterior l’impacte econòmic de l’Olotx2 va ser de 434.196 euros, tenint en compte les dades recollides per part dels allotjaments, restaurants i activitats participants, a part dels sondejos realitzats a comerços i altres establiments de serveis que es van fer a la ciutat. Aquesta dada significa que per cada 1 euro invertit des del sector públic a la campanya es van retornar 12,77 euros als sectors. També durant el 2016 la pàgina web de l’esdeveniment (www.olotx2.cat) va registrar prop de 25.000 visites, amb un 70% de visitants de fora les comarques gironines.