Gaudeix dels àpats que els restaurants de la Garrotxa t’ofereixen durant la campanya Olotx2 al llarg del 22 al 24 de febrer.

Paga per un i menja per dos als restaurants de la comarca dels volcans. Els restaurants oferiran el menú, segons la disponibilitat, en diferents torns per cada servei. Informa-te’n en el moment de la reserva i descobreix els menús gastronòmics que t’ofereixen!!!

A més, bars i cafeteries d’Olot posen a la teva disposició esmorzars, berenars i tapes al 2×1 durant tot el cap de setmana.

* Els restaurant no acceptaran grups superiors a 10 persones.

*La promoció és 2 menús i en pagues 1, no és un 50%.

*Només s’acceptaran pagaments en efectiu i targeta de crèdit, no s’acceptaran tiquets restaurants tipus Sodexo i Cheque Gourmet.

RESTAURANTS A OLOT

Pujada de la solfa
17800 · Olot
T. 972 26 83 37
www.bcrek.com

EMPRESA ACREDITADA
CET'S

MÈTODE RESERVA

Sense reserva. Anar directament al restaurant a l’hora del servei.

DIES DE LA PROMOCIÓ

Divendres sopar.
Dissabte dinar i sopar.
Diumenge dinar i sopar.

PROMOCIÓ

2×1 en la selecció de postres BCrek (les segones postres han de tenir un preu igual o menor).
Els clients que demanin el menú de Cap de Setmana de 18€ tindran el cafè gratis.

Ctra. Santa Pau, 297
17810 · Batet de la Serra/Olot
T. 972 27 14 90

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment

DIES I PROMOCIÓ

2×1 en menú concret.
Dissabte i diumenge esmorzar de 9 a 11.30 h
Dissabte i diumenge dinar dos torns:
– 1r a les 13:00 h
– 2n a les 14:30 h

PROMOCIÓ

ESMORZAR

Fusta d’embotits amb pa amb tomàquet i aigua
Preu: 12€ IVA inclòs
Altres begudes i cafès no inclosos

DINAR

Primer a escollir
Amanida de formatge de cabra
Fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada
Patates d’Olot
Canelons
Macarrons

Segon a escollir
Broqueta de pollastre a la brasa
Botifarra a la brasa
Galta de vedella guisada
Sèpia amb pèsols i pilotilles

Postres a escollir
Gelat
Grana

Pa, aigua
Preu: 20,00 € IVA inclòs
Altres begudes i cafès no inclosos

Mas Vergés s/n
17812 · Batet de la Serra/Olot
T. 972 26 10 34

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment

DIES I PROMOCIÓ

2×1 en menú concret.
Dissabte migdia
Diumenge migdia

ÀPAT

Primer a escollir<BR/ >Crema de carbassa caramel·litzada
Caneló de fajol farcit de rostit tradicional

Segon a escollir
Botifarra amb fesols de Santa Pau DOP
Melós de vedella glacejat amb reducció de ratafia

Postres a escollir
Tiramisú casolà
Crema de llimona casolana

Pa, aigua
Preu: 22,00€ IVA inclòs
Altres begudes i cafès no inclosos

Camí del Montsacopa
17800 · Olot
T. 690 083 190

EMPRESA ACREDITADA
CET'S

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Divendres sopar.
Dissabte dinar i sopar
Diumenge dinar.

ÀPAT

Menú degustació
Aperitiu d’olives gegants amb anxova autèntica de L’Escala
Sardines marinades amb guacamole i gelat de mandarina
Salmó semi curat lleugerament fumat amb amanida d’algues
Ou trufat esparracat
Risotto de ceps
Entrecot de vaca gallega madurada amb patata

Crema brulee amb sopa de poma verda
Copa de cava a la trufa

Pa i aigua inclosos
Altres begudes i cafès no inclosos

Preu: 45,00€ IVA inclòs
Altres begudes i cafès no inclosos

Plaça Major, 2
17800 · Olot
T. 972 27 31 13
www.cafeeuropa.cat

EMPRESA ACREDITADA
CET'S

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

DIES I PROMOCIÓ

2×1 en menú concret.
Divendres i dissabte sopar dos torns:
– 1r a les 20:00 h
– 2n a les 22:15 h
Dissabte i diumenge dinar dos torns:
– 1r a les 13:00 h
– 2n a les 15:15 h

ÀPAT

Primer a escollir
Amanida d’arengada fumada, patata i vinagreta de mostassa
Croquetes de pernil fetes nostres amb amanideta
Carxofes sense feina a la brasa amb salsa de romesco
Raviolis de ricotta i espinacs amb alfàbrega i parmesà
Barrejat de botifarra de perol amb patata i ou
Crema de naps negres amb full de foie i poma
Patates d’Olot fetes nostres amb amanida

Segon a escollir
Cassoleta de carxofes amb cigrons i calamars
Guisat de mandonguilles amb sèpia i picada
Arròs negre de calamars i cols de Brussel·les
Botifarra de perol Fèlix Masó
Hamburguesa de bou eco del Mas Cros de Santa Pau
Cuixa de pollastre farcida amb prunes, poma i orellanes
Melós de vedella amb patata trufada

Postres a escollir
Crema de xocolata amb neules, oli i sal
Tiramisú casolà
Full farcit de crema catalana i nata
Crema de iogurt amb fruits vermells

Pa, aigua, vi o cervesa
Preu: 23,50€ IVA inclòs
No inclou altres begudes i cafès.

Ctra. d’Olot a Vallfogona, s/n
17800 · Olot
T. 972 26 78 79
www.hostaldelsol.net

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

2×1 en menú concret.
Divendres sopar
Dissabte sopar
Diumenge sopar
Farà torns

ÀPAT

Amanida de formatge de cabra, poma de Girona i fruits secs amb vinagreta de mel

Torrada de pa de pagès i coca dels Hostalets d’en Bas amb tomata

Fusta d’embotits variats de la Garrotxa

Postres a escollir
Gelat de vainilla amb xocolata desfeta
Flam
Mató amb mel o sucre

Aigua

Preu: 23€ (IVA inclòs)
No inclou altres begudes i cafès

Ctra. de Santa Pau, 34
17812 · Batet de la Serra
T. 972 26 61 34
www.hostaldelsossos.com

EMPRESA ACREDITADA

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

2×1 en menú concret.
Divendres sopar.
Dissabte dinar i sopar.
Diumenge dinar.
Faran torns.

ÀPATS

Terrina de foie amb poma, fajol i gelatina de moscatell
Patata d’Olot artesana
Remenat de fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada i bolets

Segon plat a escollir
Entrecot de vedella a la brasa amb patates al caliu
Peus de porc a la brasa
Llata de vedella amb bolets
Bacallà amb panses i ou

Postres a escollir
Brownie de xocolata amb toffee i gelat de vainilla
Mousse de iogurt de la fageda amb poma i gerds
Sopeta de maduixes amb sorbet de llimona
Tortell de nata

Pa i aigua

Preu: 38.00€ IVA inclòs
Altres begudes i cafès no inclosos

Avda. Reis Catòlics, 3
17800 · Olot
T. 972 27 17 05

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

2×1 en menú concret.
Divendres a les 22:00 h
Dissabte a les 14:00 h i a les 20:30 h, i en segon torn a les 22:00 h
Diumenge a les 14:00 h

ÀPATS

Aperitiu
Musclos gallecs extres escabetxats

Entrant
Cocotxes de bacallà amb carxofes

Segon
“Txuletón” de vaca vella madurada

Postres
Tortell de Can Carbasseres amb xocolata , oli i sal

Preu: 48€ IVA inclòs
Begudes i cafès no inclosos

C. Major, 29
17800 · Olot
T. 972 27 26 11
www.canmorera.com

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

2×1 en menú concret.
Divendres sopar
Dissabte dinar i sopar
Diumenge dinar

ÀPATS

El primer plat, un tastet dels millors plats de La Brasera
Amanida de colors i sabors
Coca de fleca amb pernil
Crema de carbassó
Patata farcida de carn lleugerament arrebossada
Foie amb poma caramel·litzada
Farcellet de formatge
Croqueta de ceps

Segon a escollir
Peus de porc a la brasa
Caneló de foie i confit d’ànec amb beixamel
Sèpia a la brasa amb verdures saltejades
Mitjana de vedella amb patata al caliu

Postres a escollir
Volcanet de xocolata amb gelat de mandarina
Flam d’ou amb carquinyolis
Taronja laminada amb pols d’ametlla
Avellanes, ametlles, panses, figues i tap de ratafia
Pa i aigua Sant Aniol

Preu: 30€ IVA inclòs
No inclou altres begudes i cafès.

C. Bellaire, 4
17800 · Olot
T. 972 26 96 66

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

2×1 en menú concret.
Divendres sopar.
Dissabte dinar i sopar.
Diumenge sopar.

ÀPATS

Primers a escollir
Parmentier de patata amb carn de perol i calçots
Trinxat amb botifarra negra
Pollastre marinat i cruixent
Carpaccio de peus de porc amb naps i vinagreta de tomàquet sec
Remenat d’alls tendres i trompetes de la mort

Segons a escollir
Entrama de vedella amb patata el caliu
Hamburguesa de vedella Mas Quintana
(ceba, formatge brie, pernil i salsa de mostassa)
Salmó a la taronja amb espàrrecs
Saltat de calamars amb carxofes i cansalada
Bacallà cruixent amb salsa d’all negre

Postres
Pa i Aigua

Preu: 25€ IVA inclòs
Altres begudes i cafès no inclosos

Plaça Hospital, 5
17800 · Olot
T. 972 28 01 20
www.restaurantolot.com

EMPRESA ACREDITADA
CET'S

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

2×1 en menú concret
Divendres sopar
– 20:30 h
– 22:00 h.
Dissabte dinar
– 13:00 h
– 15:00 h.
Dissabte sopar
– 20:30 h
– 22:00 h.
Diumenge dinar
– 13:00 h
– 15:00 h.

ÀPATS

Dau de tonyina marinada amb soja i sèsam
Crema de patata i ceba cuita a la brasa amb salmó fumat
Escuma de formatge de cabra amb terra de piquillos

Amanida de pollastre i pinya amb emulsió de curri Madràs

Fesols amb tripa de bacallà, salsa d’ostres i cítrics
Filet de porc amb parmentier i salsa Yakiniku

Mousse de caramel amb crumble de galeta

Pa i aigua

Preu: 38€ IVA inclòs
Begudes i cafès no inclosos

Ctra. de la Deu, s/n
17800 · Olot
T. 972 26 10 04
www.ladeu.es

EMPRESA ACREDITADA

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment

PROMOCIÓ i DIES

2×1 en menú concret.
Divendres sopar
Dissabte dinar
– de 13:00 h a 15:00 h
– de 15:00 h a 17:00 h
Dissabte sopar
Diumenge dinar
– 13:00 h a 15:00 h
– de 15:00 h a 17:00 h

ÀPATS

Tres tapetes d’entrant
Crema de pèsols, timbalet de cansalada, gelat de formatge de cabra
Carpaccio de salmó marinat i falsa vieira de nap negra
Caneló artesà d’ànec amb beixamel i tocs de tòfona

A escollir
Suprema de llobarro a la planxa amb calçots a la brasa
Espatlla de xai rostida amb cremós de patata de la Vall

Postres
Lingot de xocolata negra i fruita de la passió
Aigües minerals .

Preu:38€ IVA inclòs
Taula completa el mateix menú
No inclou altres begudes i cafès.

Passeig de Barcelona, 7
17800 · Olot
T. 972 27 12 09
olotx2@laquintajusta.cat
www.laquintajusta.cat

EMPRESA ACREDITADA

MÈTODE RESERVA

Les reserves es faran, únicament, a través de correu electrònic a l’adreça olotx2@laquintajusta.cat per ordre d’arribada, i reserva confirmada amb pagament del menú anticipat.
S’enviaran les condicions i número de compte a través d’un correu automàtic de resposta.
Les places són limitades

PROMOCIÓ i DIES

2×1 en menú concret.
Divendres sopar: entrada de 20.30 a 20.45
Dissabte sopar: entrada de 20.30 a 20.45 COMPLET
Dissabte dinar: COMPLET
Diumenge dinar: COMPLET

CONDICIONS

No grups superiors a 6 persones.
Els horaris són els establerts a la reserva. Pel no compliment dels horaris, el restaurant es reserva el dret a anul·lar la reserva.
El preu de 32€ és cada dos persones, no s’aplicarà el 50% de descompte en altres casos.

ÀPATS

Menú degustació
Mantega de fetge d’ànec de l’Empordà amb cruixent de pa de Farro.
Crema de pèsols amb menta amb la nostra «morcilla» de Fajol.
Consomé de fesols amb el seu empredrat i papada a baixa temperatura.
Suprema de turbot salvatge amb carxofes i sobrassada.
Mar i muntanya de costella amb parmentier trufat de llamàntol amb salsa de ratafia.

Tortell d’Olot, ratafia i xocolata.
Petites bogeries volcàniques.

Aigua 1/2l
Pa de Forn de Llenya dels Hostalets

Preu: 32€ IVA inclòs
No inclou altres begudes i cafès.

Psg. d’en Blay, 57
17800 · 0Olot
T. 972 28 04 30

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Pendent de confirmació

ÀPAT

Primer a escollir
Amanida de formatge de cabra, codony, nous, dolç de tomata i gingebre
Cremós de carbassa, encenalls de pernil i oli de tòfona
Patates farcides de carn amb amanida
Albergínia fumada, anxoves de l’escala, salsa pesto i pinyons torrats

Segon a escollir
Suprema de salmó, puré de api celeri, i dolç de panses
Hamburguesa mixta amb ceba caramel·litzada i patates fregides
Secret de porc amb parmentier de patata, cebetes glacejades i taronja
Mitjana de vedella amb espàrrecs verds i saltat de bolets

Les postres
Xarrup de mango amb iogurt
Browni de xocolata amb gelat de coco
Cremós de formatge fresc, llimona i fruits vermells
Fruita del temps

Pa, aigua i vi

Preu: 27€ IVA inclòs
Altres begudes i cafès no inclosos


MENÚ SOPAR

Primer a escollir
amanida de brandada de bacallà
pebrot escalivat i olivada albergínia fumada
anxoves de l’escala, salsa pesto i pinyons cremós de carbassa
bombes de formatge de cabra i oli de tòfona
pastís de patata cremosa, farigola i encenalls de foie

Segon a escollir
tonyina en tataki
puré de celeri, gomasi i teriyaki suprema de salmó
cremós de coliflor, olivada i tàperes
secret de porc duroc rostit, moniato al caliu, cebetes glacejades i taronja
mitjana de vedella, parmantier de patata
saltat de bolets i espàrrecs verds

Els dolços
La nostra Tatin de poma amb vainilla, taronja i iogurt
Pastisset de xocolata, amb cafè i plàtan cremós de formatge fresc, llimona i fruits vermells Tiramisú Tintoreria

Pa, aigua i vi.

Preu: 36 IVA inclòs
Altres begudes i cafès no inclosos

Avda. Sant Joan de les Abadesses, 61
17800 · 0Olot
T. 972 26 18 18

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Divendres i dissabte sopar.
Dissabte i diumenge dinar

ÀPAT

Primer a escollir
Carpaccio de vedella amb parmesà
Patates farcides a la brasa
Espàrrecs verds amb pernil d’ànec
Escalivada
Amanida de formatge de cabra

Segon a escollir
Galta de porc a la brasa
Calamarsets fregits
Pollastre i costelló a la cassola
Botifarra
Llobarro a la brasa

Postres a escollir
Flam de la casa
Púding de ratafia
Tiramisú
Mató

Aigua i pa
Preu: 30€ IVA inclòs
Altres begudes i cafès no inclosos.

Plaça Mora, 3
17800 · 0Olot
T. 686 871 377

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Divendres sopar
Dissabte dinar i sopar

ÀPAT

MENÚ SOPAR

Primer a escollir
Amanida del Quims
Torrada amb anxoves

Segon a escollir
Botifarra amb seques
Lluç al forn

Postres a escollir
Crema catalana
Pastís xocolata

Pa, aigua i vi de la casa.
Preu: 24€ IVA inclòs
No inclou altres begudes i cafès.

MENÚ DINAR

Primer a escollir
Amanida del Quims
Canelons

Segon a escollir
Llonzes a la planxa i verdures
Lluç al forn

Postres a escollir
Crema catalana
Quallada

Pa, aigua i vi de la casa.
Preu: 22€ IVA inclòs
No inclou altres begudes i cafès.

C. Bolós, 22
17800 · 0Olot
T. 972 26 10 01
www.restaurantramonolot.com

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

2X1 en menú concret
Divendres sopar
Dissabte dinar i sopar
Diumenge dinar
Faran torns

ÀPAT

Entreteniment d’olives i fuet
……….
Crema d’espinacs amb cama-secs i crostillons
……….
Saltat de carxofes de temporada amb pernil de bodega i vinagreta de figues
……….
Dau de bacallà al grill sobre llit d’arròs blanc amb salsa de taronja i mostassa antiga
……….
Medalló de filet de porc ibèric amb crema de xoriç i patates palla

Postres a escollir
Carpaccio de pinya amb gelat de coco
Profiteroles de nata amb xocolata negra calenta
Braç de gitano de crema cremada

Pa i aigua
Preu: 42€ IVA inclòs
No inclou altres begudes i cafès.

Ctra. de Santa Pau, s/n
17800 · Olot
T. 972 26 94 44

EMPRESA ACREDITADA
CET'S

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

2×1 en menú concret.
Divendres sopar
Dissabte dinar a les 13:00 h i a les 15:00 h
Dissabte sopar
Diumenge dinar a les 13:00 h i a les 15:00 h

ÀPATS

Donem la benvinguda
Bombó de foie-gras amb praliné d’ametlla i cruixent de cacau

Aperitiu a taula
Llagostí arrebossat amb blat de moro i allioli de safrà
Caneló d’ànec amb beixamel de ceps i aromes d’herbes del bosc
Gelat de formatge de cabra gratinat amb oli d’oliva verge Picual i tòfona d’estiu ratllada

Segons a escollir
Cuixa de xai en dues coccions fumada amb el seu suc i base de carbassa rostida al forn
Corball a la brasa amb carxofes, pèsols i all negre

Postres
Volcanet de dues xocolates amb fons de crema anglesa de fruites vermelles

Celler
Aigua mineral Sant Aniol
Copa de vi blanc o negre La Deu (D.O. Catalunya)
Cafès o infusions

Preu: 50€ IVA Inclòs

Avda. Reis Catòlics, 31
17800 · Olot
T. 972 27 65 71

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

2×1 en menú concret.
Divendres i dissabte sopar dos torns:
– 1r torn a les 20:30 h
– 2n torn 22:15 h
Dissabte dinar

ÀPATS

Primers per compartir
Amanida thai de mango verd amb herbes i cacauet
Sticks de pollastre amb salsa de mel i mostassa
Hummus d’albergínia escalivada i oli d’alfàbrega
Gyozes al vapor amb vinagre de soja i gingebre

Segons individuals
Tonkatsu – Cap de llom arrebossat, truita, arròs i salsa tonkatsu
Ramen Shoyu – Sopa de fideus japonesa amb pollastre, ou dur i verdures
Bao de lluç – Bao de lluç amb panko, mango i maionesa de llima acompanyat de patates Cajun

Postres
Pastís de la casa: Pannacotta de llet de coco o pinya impregnada d’hibisc i escuma de cava

Preu: 30€ IVA inclòs
No inclou begudes i cafès.

RESTAURANTS A LA GARROTXA

C. Teixeda, 27
17177 · Hostalets d’en Bas
T. 972 69 06 00
www.braseriaesteve.com

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.
No s’agafen reserves per mail. Només s’acceptaran reserves fetes per telèfon.

PROMOCIÓ i DIES

Divendres sopar.
Dissabte dinar:
– 1r torn: 13.00 h.
– 2n torn: 15.30 h.
Dissabte sopar:
– 1r torn: 20.45 h.
– 2n torn: 22:30 h.
Diumenge dinar:
– 1r torn: 13.00 h.
– 2n torn: 15.30 h.

ÀPATS

Primer a escollir:
Espàrrecs verds gratinats amb pernil ibèric i beixamel
Coca salada amb crema d’escalivada i anxoves
Patates farcides de brandada de bacallà
Steak tàrtar
Canelons de rostit amb beixamel trufada
Fesols amb botifarra negre i calamarsets
Crema de carbassa amb cruixent de formatge i encenalls de foie

Segon a escollir:
Milfulls de galta de vedella i formatge manxeg
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de ratafia i soja
Bacallà a la llauna amb verduretes
Llobarro a la brasa amb oli de sidereta
Filet de porc amb salsa de roquefort
Peus de porc a la brasa gratinats amb romesco
Brotxeta de vedella marinada i verduretes

Postres, pa
Preu: 30,00€ VA inclòs
Begudes no incloses

Ctra. General Estartús, 38
17178 · Sant Privat d’en Bas
T. 972 69 32 56
www.calacarmelita.com

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Dissabte dinar. COMPLET
Dissabte sopar.
Diumenge dinar. COMPLET

ÀPATS

Primer a escollir:
Amanida amb formatge de cabra, pipes i codony
Escalivada tèbia amb parmesà
Pa rústic sucat amb seitons marinats
Els nostres canelons de sempre
Patates farcides casolanes
Ous a la caputxina

Segon a escollir:
Llom ibèric a la brasa amb guarnició
Pollastre a la brasa amb guarnició
Duet de botifarres a la brasa amb guarnició
Galta de porc “sense feina” amb mandonguilles
Bacallà gratinat a la muselina d’alls
Conill rostit a la cassola amb bolets

Les postres a escollir:
Crema catalana
Sorbet de llimona
Flam de ratafia de la casa
Mató de la vall amb mel o sucre
Copeta de iogurt de la Fageda amb mel o sucre o galeta
Gelat de torró banyat amb ratafia “Russet”

Pa i aigua
Preu: 27,50 € IVA inclòs
No inclou altres begudes i cafès

Ctra. de Camprodon, 5
17813 · La Vall de Bianya
T. 972 29 02 00
www.calanasia.cat

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Divendres i dissabte sopar.
Dissabte i diumenge dinar dos torns:
– 1r torn 13.00
– 2n torn 15.00

ÀPATS

Primer plat a escollir:
Amanida tèbia de formatge de cabra amb bacó i nous
Coca amb verduretes i rovellons
Mongetes de Santa Pau amb botifarra esparracada
Tortellini de ricotta i espinacs al pesto

Segon plat a escollir:
Mitjana de vedella amb salsa de ceps
Orada al forn amb patata i ceba
Peus de porc desossats amb bolets
Cuixa d’ànec amb Ratafia

Postres a escollir:
Gelat de Nous amb Ratafia
Pastís de nata amb pinyons
Mousse de iogurt amb gerds
Raviolis cruixents de xocolata amb oli i sal

Pa i aigües minerals
Preu: 36€ IVA inclòs
No inclou altres begudes i cafès

C. de la Terrica, 14
17179 · Riudaura
T. 972 26 43 96

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Dissabte dinar.
Diumenge dinar.

ÀPATS

Menú degustació
Amanida de formatge cabra
Fesols amb botifarra esparracada
Risotto bolets
Bacallà amb gambes
Pollastre al forn amb patata i ceba

Postres
Pa, vi i aigua.
Preu: 27€ IVA inclòs
No inclou altres begudes i cafès

C. Vila Vella, 16
17811 · Santa Pau
T. 661 227 918

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Dissabte dinar.
– 1r torn a les 13:00 h.
– 2n torn: a les 15:00 h.
Diumenge dinar.
– 1r torn a les 13:00 h.
– 2n torn: a les 15:00 h.

ÀPATS

Primer a escollir:
Crema de carbassa amb encenalls de foie
Macarrons amb bolets i cansalada
Fesols estofats
Espàrrecs verds a la brasa amb formatge de cabra

Segon a escollir:
Costelló de porc al forn
Platillo
Lluç amb llit de patata ceba i tomàquet
Xurrasco a la brasa

Postres a escollir:
Puding de ratafia
Brownie de xocolata
Taronja i magrana amb moscatell
Sorbet de llimona

Aigües Sant Aniol i Vi clamor de Raimat.
Preu: 32€ IVA inclòs
No inclou altres begudes i cafès

Ctra. Santa Coloma, 10
17178 · Les Preses
T. 972 69 48 02
www.canmorera.com

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Dissabte i diumenge dinar dos torns:
– 1r torn: 13:00 h
– 2n torn: 15:00 h

ÀPATS

De primer un PICA al plat amb:
Amanida d’hivern amb fruita i vinagreta de fruits secs
Coca amb tomata i pernil
Focaccia de verdures gratinada
Mongetes de la Garrotxa amb botifarra esparracada
Patata farcida de carn lleugerament arrebossada
Croqueta de ceps

Segons plats a escollir:
Filet d’orada amb fons de patata i ceba
Medalló de vedella amb patata al caliu
Graellada de carn (xai, botifarra i costelló)
Galta de porc rostida

Postres:
Mató casolà amb mel o sucre
Copa de iogurt de la Fageda amb fruits vermells
Laminat de taronja amb pols d’ametlla
Volcanet de xocolata amb gelat de mandarina

Pa i aigua Sant Aniol
Preu: 28€ IVA inclòs
Altres begudes i cafès no inclosos

Ctra. de Santa Pau, s/n
17811 · Santa Pau
T. 972 68 02 11
www.canxel.com

MEMBRE DE:

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Divendres sopar
Dissabte dinar:
– 1r torn de 13 a 14:45
– 2n torn a les 15
Dissabte sopar. Es faran torns.
Diumenge dinar:
– 1r torn de 13 a 14:45 h COMPLET
– 2n torn a les 15

ÀPATS

Primer a escollir:
Ous a la caputxina
Canelons a l’estil de la iaia Maria
Sopa de peix amb entrebancs
Coca de verdures escalivades amb anxoves

Segon a escollir:
Calamars a la planxa amb ceba caramel·litzada
Turnedó de llata de vedella amb salsa de ceps
Mitjana de vedella a la brasa
Filet de lluç i calamars a la romana

Postres a escollir:
Brownie de xocolata amb gelat de vainilla
Crema catalana
Sorbet de mandarina amb mojito
Mousse de xocolata blanca amb festucs

Pa i aigua
Preu: 28 € IVA inclòs
Taula completa
No inclou altres begudes i cafès

C. Església, 36
17811 · Santa Pau (Can Blanc)
T. 972 07 25 02

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Divendres i dissabte sopar.
Dissabte i diumenge dinar dos torns:
– 1r torn: a les 13.00 h
– 2n torn: a les 14.45 h

ÀPATS

Primer a escollir:
Amanida formatge de cabra i fruits secs amb vinagreta de mel i mostassa
Canelons de rostit i bolets amb beixamel de tòfona
Saltejat de fesols de Santa Pau amb botifarra de perol i bolets

Segon a escollir:
Bacallà a la llauna sobre llit de fesols de Santa Pau
Entrama al torró de Xixona sobre llit de patata de forner i ceba caramel·litzada
Mitjana a la brasa
Pollastre de pagès rostit amb bolets

Pa, aigua, vi de la casa i postres o cafè

Preu: 28€ IVA inclòs
No inclou altres begudes

C. Sant Antoni, 3
17174 · Sant Feliu de Pallerols
T. 972 44 40 24
www.fondafinet.com

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Diumenge dinar

ÀPATS

Entremès

Primers a triar
Escudella amb pilota
Albergínies farcides
Espàrrecs amb pernil
Paella
Lassanya d’espinacs
Patates farcides artesanes

Segons a triar
Vedella amb bolets
Pollastre amb prunes i pinyons
Peus de porc
Filet de lluç amb musclos
Bistec al rocafort
Botifarra amb mongetes

Postres a triar
Crema catalana
Mel i mató
Català
Vainilla amb xocolata calenta
Pastís de formatge
Poma al forn

Pa i aigua
Preu: 29€ IVA Inclòs
No inclou altres begudes i cafès

RESTAURANT FONT DEL GRÈVOL

Ctra. de Gi 522, km 1,3.
17857 · Sant Joan les Fonts
T. 972 29 20 61
www.garrotxahostalatge.cat/RestaurantFontDelGrevol

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

2×1 en menú concret
Dissabte i diumenge dinar

ÀPATS

Primer a escollir
Amanida del Grèvol
Escalivada
Patates d’Olot
Macarrons
Entremès de la casa
Mongetes
Canelons
Esqueixada de bacallà

Segon a escollir
Amanida del Grèvol
Cua de bou
Peus de porc
Xai
Botifarra
Conill a la cassola
Bistec
Galtes de porc guisades
Ànec
Bacallà

Postres

Pa, aigua i cafès
Preu 25€ IVA inclòs
Altres begudes no incloses

Can Figueres de Fares (C66)
17850 · Sant Ferriol
T. 972 59 08 55
www.arcadadefares.com

EMPRESA ACREDITADA
CET'S

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

ÀPAT DISSABTE VESPRE · SALA ÍGNIA
MENÚ DEGUSTACIÓ + BALL EN VIU AMB EL DUET “CARA A CARA”

Tres snacks de la casa
Crema de bolets amb ravioli de pasta fresca
Bacallà amb emulsió de pebrots del piquillo i xips d’espinacs
Medalló de filet a l’estil del cafè de París, gratin de patata i farcellet de verduretes
Sacher feta a casa amb sopeta de xocolata blanca i gelat de vainilla de Madagascar

Inclou: pa, vi, aigua, cava a les postres i cafè
Total: 43€ IVA inclòs

ÀPAT DIVENDRES I DISSABTE VESPRE COMPLET
MENÚ CALÇOTADA

Teula de calçots cuits amb sarment, acompanyats amb la salsa tradicional
Graellada de carn a la brasa amb guarnició
Crema catalana
o
Semifred de iogurt amb coulis de mores
o
Gelat de turró amb reducció de ratafia

Pa, vi, aigua i cafè
Copa de cava
Preu. 28€ IVA inclòs

C. de Vic, 18
17177 · Hostalets d’en Bas
T. 972 69 00 06
www.restaurantlhostalet.com

SEGELLS

CET'S

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Divendres sopar.
Dissabte dinar i sopar.

ÀPATS

Primer a escollir:
Amanida de formatge de cabra amb vinagreta de cafè
Amanida de fesols de Santa Pau amb verdures confitades i sardina fumada
Coca dels Hostalets amb escalivada i anxoves de l’Escala
Ous farcits a la caputxina

Segon a escollir:
Bacallà amb ou dur i panses
Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps
Galta de porc amb salsa de ratafia, naps agredolços i compota de poma
Bistec de vedella a la brasa

Postres
Semifred de iogurt amb coulis de maduixa
Flam de coco
Pastís de crema i xocolata
Pasta de full amb nata
Mousse de ratafia i nous amb pa d’espècies
(Vins i cafès a part)

Aigua i pa dels Hostalets
Preu: 30€ IVA inclòs
No inclou altres begudes i cafès

Crta. Santa Coloma a Olot km 57
17172 · Les Planes d’Hostoles
T. 972 11 77 72 / T. 673 303 641
www.lacurenya.cat

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Dissabte dinar
Diumenge dinar

ÀPATS

Petits entrants
Crema de calçots
Tàrtar de bacallà
Coca amb cremós de formatge i salmó fumat
Coca amb escalivada
Pastisset de bolets

Segon a escollir
Llobarro al forn amb patates i verdures
Medalló de vedella guisat amb cervesa negra
Secret de porc a la brasa amb salsa de ratafia

Postres a escollir
Pastís de formatge casolà amb toffe i crumble
Panacotta de vainilla amb fruites del bosc

Pa, vi i aigua
Preu 35€ IVA inclòs
No inclou altres begudes i cafès.

Mas Pere Pau, s/n
17851 · Maià de Montcal
T. 972 59 07 60

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Dissabte dinar i sopar

ÀPATS

Per compartir
Amanida de fruita, rocafort i fruits secs
Carpaccio de sípia
Cassoleta de cargols
Caneló de carn de perol i rossinyols
Rodó de vedella amb bolets
Magret d’ànec a la brasa

Gelat de bescuit amb xocolata calenta
Preu: 35,00 € IVA inclòs
Beguda i cafè no inclòs.

RESTAURANT QUINZE PUS

C. Josep Terradelles, 9
17178 · Les Preses
T. 689 620 131

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

PROMOCIÓ i DIES

Divendres i dissabte sopar
Dissabte i diumenge dinar
Faran torns

ÀPATS

Aperitiu
Crema de pèsols amb formatge de cabra
Arròs negre amb escuma d’all i oli

Per compartir
Salmó fumat i marinat a casa
Amanida tèbia de calçots
Brioix de steak tàrtar

Individual
Arròs de marisc

A triar:
Costella de porc cuita a baixa temperatura
Galta de vedella amb parmentier de patata
Xai a la brasa
Peix del dia

Postres
Aigua, vi i cafè
Preu: 48€ IVA inclòs

DE TAPES, ESMORZARS I ENTRETENIMENTS

C. Sant Ferriol, 1
17800 · Olot
T. 872 21 16 80

MÈTODE RESERVA

No és necessari per fer reserva prèvia.

DIES DE LA PROMOCIÓ

Divendres de 08:00 h a 17:00 h.
Dissabte de 08:00 h a 11:00 h.

PROMOCIÓ

Mini entrepà + cafè amb llet.
o
Brioix: tall de coca, croissant, magdalena + cafè.

C. Montsalvatge, 15
17800 · 0Olot
T. 972 26 37 16

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment

DIES DE LA PROMOCIÓ

Divendres sopar
Dissabte dinar i sopar

PROMOCIÓ

2×1 en les següents tapes:
– Patates Braves
– Calamars
– Navalles
– Musclos
– Seitons
– Pebrots del Padrón

Avda. Onze de setembre, 6
17800 · Olot
T. 972 26 06 24

MÈTODE RESERVA

No cal reserva.

DIES DE LA PROMOCIÓ

Divendres de 18:00 h a 23:00 h
Dissabte de 13:00 h a 16:00 h i de 18:00 h a 23:00 h

PROMOCIÓ

2×1 en les següents tapes:
– Anques de granota
– Patates braves

C. dels Sastres, 35 cantonada amb C. Alta Maduixa, 24
17800 · 0Olot
T. 972 27 28 76

MÈTODE RESERVA

No cal reserva.

DIES DE LA PROMOCIÓ

Pendent de confirmació

PROMOCIÓ

2×1 especial 6T7

C. Pati, 3
17800 · Olot
T. 972 26 04 27

MÈTODE RESERVA

No cal reserva.

DIES DE LA PROMOCIÓ

Pendent de confirmació

PROMOCIÓ

2×1 en mini entrepans d’autor i xuixos

C. Mirador, 17
17800 · Olot
T. 680 167 069

MÈTODE RESERVA

Reserva prèvia trucant a l’establiment.

DIES DE LA PROMOCIÓ

Divendres de 20:00 h a 23:00 h.
Dissabte de 13:00 h a 15:00 h i de 20:00 h a 23:00 h.

PROMOCIÓ

2×1 tot el dia en 2 canyes i braves: 5€

Especial Tapes
Tàrtar de tomàquet a la soja
Braves
Raves de calamars
Calamarsets a l’andalusa
Xips de moniato
Xistorra a la brasa

Postres
Coulant de xocolata negra
Profiterols de nata amb xocolata calenta
Valencià
Grana amb moscatell
Pa torrat amb tomata i all, sangria o cava de la casa

Preu: 25€ IVA inclòs
Altres begudes i cafès no inclosos