Comença gaudint el divendres 22 a la Sala Torín amb l’espectacle “En Peyu i en Dani”, un espectacle en format monòleg amb el polifacètic Peyu presentant situacions i personatges en clau d’humor acompanyat del seu tècnic de so i llums.

El dissabte 23 de febrer gaudeix de la música al centre de la ciutat des de les 17 H fins a les 20 H.

Trobaràs vuit escenaris de música en directe de grups i solistes del Cabal Musical, un projecte d’innovació social per a la inclusió basat en l’acompanyament artístic de talents musicals joves (www.cabalmusical.cat). Els grups i músics participants reben formació, orientació i recursos per convertir les seves inquietuds creatives en projectes d’emprenedoria i introduir-se al sector.

I el diumenge 24 no us podeu perdre l’espectacle Funkids amb el que gaudirà tota la família!

EN PEYU I EN DANI | DIVENDRES 22

20:30 h. EN PEYU I EN DANI
22 de febrer, 20.30h, Sala El Torín.

En Peyu explica coses, en Dani tira audios i fa anar els llums.
Un espectacle en format monòleg amb el polifacètic Peyu presentant situacions i personatges en clau d’humor acompanyat del seu tècnic de so i llums./p>

VENDA D’ENTRADES AQUÍ

FIL MUSICAL | DISSABTE 23

17 h. LIL RUSSIA
Hip hop / Jazz / Funk (fusió)

Lil Russia, anteriorment Purple High, presenta una proposta fresca i desenfadada on la música urbana es fusiona amb el seu saxo i la seva veu, oferint un repertori de temes propis amb lletres combatives amb molt de beat i ritme.
Des de Montcada i Reixach, Lil Russia, encapçala la formació com a cantant, fent de MC i tocant el saxo soprano; l’acompanya Dj BigMark186.

17:30 h. NÚRIA DURAN
Indie

Després de quatre anys amb el seu primer projecte musical (Nameless), comença un de nou en solitari donant un gir als temes de l’indie més coneguts. Interpretant les cançons que han influenciat els seus temes propis, Núria utilitza una guitarra, un ukulele i un teclat per plasmar el seu viatge musical i les composicions fruit del seu treball. Els seus temes propis són en anglès, però al seu repertori apareixen temes també en castellà i català.

17:45 h. PATRYCIA
Rock / Pop / Folk / Música d’autor

Cantant i compositora. Va crear la seva primera cançó quan tenia 7 anys i des d’aquell moment no ha parat de posar música a tot el que ha sentit i viscut. La seva música va des del rock fins al pop passant pel folk i la música d’autor. Ens presenta unes cançons on cobra protagonisme la paraula, amb lletres cuidades, crítica i reflex de la societat que ens envolta. Una veu molt personal que ens endinsarà en la seva particular atmosfera, per viatjar a través d’un mar de sentiments i emocions.

18:00 h. RAQUEL LÚA
Cançó d’autor

Jove compositora barcelonina que presenta un projecte delicat i potent a la vegada que neix des de la sensibilitat. La veu melismàtica i les lletres poètiques carregades de literatura són les que caracteritzen el seu estil, a més les seves harmonies et fan viatjar per l’arrel de cada gènere musical.
Actualment acaba de treure el seu primer disc, “Ruegos y demás”.
Un disc absolt d’un sol gènere musical, acarona el folklore de diferents parts del mon (bossa, flamenco, samba, folk irlandès…). Un disc poc pretensiós des de la complexitat per donar lloc a la frescor i a l’espontaneïtat del moment. Mar, arrels, cant i paraules.
La veu de la Raquel anirà acompanyada per Amaia Miranda a la guitarra espanyola i al guitalele.
Melodies que van des del flamenc fins a la música brasilera, des de la nostàlgia fins la joia. La veu melismàtica i les composicions de la Raquel estan carregades amb molta poesia junt als arranjaments de la guitarra, fan viatjar pel mar, pel bosc i per la llum que es col·la entre les fulles de l’arbre.

18:00 h. LIDIA MORA & RUSELITO
Flamenc

Lidia Mora, del barri de Sant Andreu (Barcelona), es presenta com una cantaora autodidacta. S’ha nodrit del flamenco del carrer i del seu barri. S’acostà al flamenco després d’escoltar i cantar cantaores de referència com Mairena, Porrina de Badajoz, Farina…

Víctor Rosell, “Ruselito”, és una jove promesa de la guitarra flamenca del barri de Roquetes (Barcelona). Es inicià amb noms com Cristian Cantero, Chicuelo o Rafael Cañizares. Ha acompanyat cantaores i bailaoras, a més de tenir també dots com a concertista solista.

18:00 h. THE ARTICHOKES
Classy Rock

Confluència d’estils que deriva en un rock amb influències del blues, el soul, el indie… Riffs potents i una veu femenina atípica fan de The Artichokes una proposta trencadora però amb elements del rock de tota la vida.
El grup neix de la unió d’uns amics apassionats de la música, cadascun amb el seu estil, gustos i influències.
Projecte format per Marina Flor (veu), Ferran Pegenaute (guitarra), Guillem Muñoz (guitarra), Lucas Liesa (bateria) i Adrià Passarell (baix).

19:00 h. MONIQUE MAKON & THE SOUL TITOO’S
RnB / Soul / Jazz

Ja ha passat més de dos anys des de la formació de Monique Makon & The Soul Titoo’s, però les seves xifres són molt significatives: més de 70 concerts arreu de la província de Barcelona, actuacions a grans festivals i a importants sales. El soul, el funk, el rhythm & blues i la passió per la música són les matèries primeres d’aquesta jove banda. Després d’haver passat moltes nits de concerts junts i haver adquirit un bagatge important, Monique Makon & The Soul Titoo’s es reuneix ara per preparar un gran show.
Una jove banda de cinc músics reversionant clàssics de la música negra i el soul més actual és la suggerent idea de Monique Makon & The Soul Titoo’s. Aquesta formació, liderada per la portentosa veu femenina de Monique Makon, ofereix un espectacle únic que no deixa indiferent cap tipus de públic. La veu de la Monique l’acompany la guitarra d’Anton Tendero, el teclat de l’Alex Serrano, la bateria de Daniel Arias i el baix de Juan Garcia.

FUNKIDS | DIUMENGE 24

11:30 h. FUNKIDS
Funky i soul

Qui no es mou amb la música funky?
Arriba una proposta fresca i rítmica en la qual el públic descobrirà l’essència de la música negra amb el funky i el soul com a protagonistes.
Un concert formatiu sobre la Big Band, els seus instruments i estil, amb explicacions en català i pinzellades en anglès. I tot plegat a través dels joves de la Black Music Big Band, la primera Big Band escola de les comarques gironines i projecte de la Casa de la Música del Gironès, i els Brodas Bros junior, el projecte de la companyia Brodas Bros que compta amb ballarins i ballarines d’entre 10 i 16 anys.
Funkids, un espectacle que apropa els espectadors, la música i la dansa!